Δηλώσεις μαθημάτων, διπλωματικών εργασιών και μαθημάτων ΕΕ, χειμερινού εξαμήνου 2021-22

22 / 10 / 2021

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος ότι οι δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2021-22 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 15/10/2021 έως και την Κυριακή 24/10/2021.

Η υποβολή δηλώσεων μαθημάτων γίνεται μέσω της Διαδικτυακής Πύλης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών ΑΠΘ στο https://students.auth.gr/ * Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος στη υποβολή της δήλωσης, παρακαλούμε απευθυνθείτε με e-mail στο support@auth.gr

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο σύστημα είναι η ύπαρξη ενεργού λογαριασμού από το ΚΗΔ ΑΠΘ (τηλ. 2310999000)

ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ή Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ.

Για το πρώτο έτος σπουδών ισχύει μόνο η αυτόματη δήλωση των υποχρεωτικών μαθημάτων και δεν μπορεί να γίνει προσθήκη άλλων μαθημάτων.

Προσοχή: Δεν είναι δυνατή η επιλογή τμήματος/διδάσκουσας/οντος στις αυτόματες δηλώσεις.

Δηλώσεις διπλωματικών εργασιών:

Ενημερώνουμε ότι στην αρχή του κάθε εξαμήνου και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων μαθημάτων, οι φοιτητές/τριες που έχουν συμπληρώσει 240 ects, μπορούν να δηλώσουν το θέμα της διπλωματικής τους εργασίας, αποστέλλοντας το Έντυπο δήλωσης διπλωματικής εργασίας” (Μουσικολογία) ή το Έντυπο δήλωσης διπλωματικής εργασίας (Σύνθεση) στη Γραμματεία του τμήματος στο info@mus.auth.gr μετά τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή του διδάσκοντος/σουσας.

Δηλώσεις μαθημάτων ελεύθερης επιλογής από άλλα Τμήματα του Α.Π.Θ: 

Παρακαλούνται όσοι/όσες φοιτητές/τριες θέλουν να δηλώσουν μαθήματα επιλογής από άλλα τμήματα για το χειμερινό εξάμηνο 2021-22, θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στον παρακάτω σύνδεσμο, αφού πρώτα έχουν έγκριση από τον/την διδάσκων/σουσα: https://forms.gle/so9AJNPXTEMsW8Ym6 (απαιτείται σύνδεση με λογαριασμό google). Υπενθυμίζουμε ότι δεν πρέπει να ξεπερνάτε το όριο των 15 ects για τα μαθήματα ΕΕ.


share