Φόρτωση Εκδηλώσεις

Make a melody

  • Αυτή η εκδήλωση έχει περάσει.

18/11/2020 | 11:00 - 13:00

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικοθεραπείας 2020 στις 15 Νοεμβρίου με θέμα ”MAKE A MELODY”, το Κέντρο ΑμεΑ ”Ο Σωτήρ” Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Μουσικών Σπουδών Α.Π.Θ. Προσκεκλημένη ομιλήτρια η κα Ντόρα Ψαλτοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών, Α.Π.Θ.

Για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικοθεραπείας διοργανώνονται ανάλογες εκδηλώσεις, ημερίδες, συνέδρια, workshops, από μουσικοθεραπευτές σε ολόκληρη την Ευρώπη με σκοπό να μας υπενθυμίζονται οι σημαντικές στιγμές, οι στιγμές με νόημα στη Μουσικοθεραπεία και η θεραπευτική αξία της μουσικής στον άνθρωπο, στη συναισθηματική, διανοητική, ψυχική, σωματική, κοινωνική και επικοινωνιακή του κατάσταση.

Η εκδήλωση του Κέντρου ΑμεΑ ”Ο ΣΩΤΗΡ” θα μεταδοθεί διαδικτυακά στις 18 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί μέσω της πλατφόρμας του “youtube”.
Link σύνδεσης: https://youtube.com/user/kentroameasotir

Θα περιλαμβάνει:
– Παράσταση της Ομάδας Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας ”ΚΡΟΥΣΤΩΔΟΙ” του Κέντρου ΑμεΑ ”Ο Σωτήρ” Θεσσαλονίκης. Μουσικοθεραπευτής της ομάδας: Αποστόλης Λάσχος, Μουσικοθεραπευτής ΜΑ, Μουσικολόγος/Μουσικοπαιδαγωγός ΜΑ, υποψήφιος διδάκτωρ στη Μουσικοθεραπεία στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Α.Π.Θ.
– Ομιλία για τη Μουσικοθεραπεία με την κα Ντόρα Ψαλτοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών, Α.Π.Θ.
– Μουσικοψυχοθεραπεύτρια PhD, MA-CMT
– Την εκδήλωση θα στηρίξει με τη διαδικτυακή της συμμετοχή η γνωστή ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί διαδικτυακά τη μέρα αυτή!

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
18/11/2020
Ώρα:
11:00 - 13:00
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,

Χώρος Διεξαγωγής

Διαδικτυακά

share

Συνημμένα αρχεία

Όνομα αρχείου Αρχείο

Poster

Είδος αρχείου: pdf124.33 KB

Κατεβάστε το αρχείο