Ανακοίνωση για την εξέταση του μαθήματος Ιστορία της μουσικής (αρχαιότητα – 16ος αι.)

02 / 02 / 2021

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

Ελπίζω να είστε καλά από υγεία. Στο παρόν μήνυμα θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να μπορέσετε να λάβετε μέρος στην ηλεκτρονική εξέταση του μαθήματος Ιστορία της μουσικής (αρχαιότητα – 16ος αι.). Σας παρακαλώ να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα βήματα που περιγράφονται παρακάτω ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί η διαδικασία της εξέτασης ομαλά.

1. Δήλωση συμμετοχής στην εξέταση

Η δήλωση συμμετοχής στην εξέταση είναι πλέον διαθέσιμη, είναι υποχρεωτική και η καταληκτική ημερομηνία είναι η Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00. Μη πραγματοποίηση δήλωσης εντός της προθεσμίας συνεπάγεται αποκλεισμό από την εξέταση.

Οι δηλώσεις γίνονται μέσω της δημιουργίας λογαριασμού στην ιστοσελίδα http://kitsos.mus.auth.gr/TCExam/public/code/index.php. Σας παρακαλώ να ακολουθήσετε με ιδιαίτερη προσοχή όλα τα βήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση δημιουργίας λογαριασμού (χρήστες που στο παρελθόν είχαν δημιουργήσει λογαριασμό οφείλουν να δημιουργήσουν καινούργιο).

Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας και την αποφυγή προβλημάτων, καλό θα ήταν, ως όνομα χρήστη να χρησιμοποιήσετε το ίδιο με αυτό που έχετε στον ιδρυματικό σας λογαριασμό (το όνομα χρήστη και το password που θα δηλώσετε θα τα χρειαστείτε στην εξέταση, όπως και τη φοιτητική σας ταυτότητα).

Σιγουρευτείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία σωστά, ελέγξτε ότι έχετε επιλεγμένη την ομάδα “history feb2021” και ότι έχετε αποδεχτεί τους όρους χρήσης. Αν δεν επιλέξετε ομάδα εξέτασης δεν μπορώ να γνωρίζω ποιο μάθημα θέλετε να δώσετε.

Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, αποκτάτε δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις, καθώς και πρόσβαση σε ένα τεστ εξοικείωσης. 

ΠΡΟΣΟΧΗ: το τεστ αυτό έχει αποκλειστικό σκοπό την εξοικείωσή σας με τη διαδικασία και το περιβάλλον της εξέτασης και δεν αποτελεί πανομοιότυπο πρότυπο της κανονικής εξέτασης.

2. Δοκιμαστική συνεδρία εξέτασης και ώρα συζήτησης

Προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα τη μέρα της εξέτασης, θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική συνεδρία εξέτασης μέσω zoom δύο ώρες πριν από τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής, δηλ. την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, ώρα 17.00.

Τα στοιχεία εισόδου είναι:

Topic: Ιστορία μουσικής – δοκιμαστικό

Time: Feb 10, 2021 05:00 PM Athens

Join Zoom Meeting

https://authgr.zoom.us/j/92168931666?pwd=MUZzckxnT1p4M0lCTjcxdkYzYmxhZz09

Meeting ID: 921 6893 1666

Passcode: 151675

Όπως καταλαβαίνετε, η συμμετοχή σας στη δοκιμαστική συνεδρία είναι απαραίτητη. Με την είσοδό σας στην πλατφόρμα zoom θα βρεθείτε σε αίθουσα αναμονής, όπου θα πρέπει να παραμείνετε έως ότου σας καλέσω στην τηλεδιάσκεψη. Θα πρέπει να έχετε κάμερα και μικρόφωνο τα οποία να λειτουργούν. Μετά τις απαραίτητες δοκιμές, θα υπάρχει χρόνος προκειμένου να μπορέσετε να ρωτήσετε και να συζητήσουμε πράγματα που αφορούν το μάθημα και τη διαδικασία της εξέτασης.

3. Διαδικασία εξέτασης

Όπως ήδη γνωρίζετε, η εξέταση του μαθήματος της ιστορίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11.02.2021. Προκειμένου να μπορέσει να γίνει η ταυτοποίηση των στοιχείων σας, θα πρέπει στις 19.00 να συνδεθείτε στη συνεδρία με τα παρακάτω στοιχεία:

Topic: Ιστορία μουσικής (αρχαιότητα-16ος αι.) – εξέταση

Time: Feb 11, 2021 07:30 PM Athens

Join Zoom Meeting

https://authgr.zoom.us/j/92167881884?pwd=Q1hLeEhXa3VUeHY1R0JQSmFGVFFLQT09

Meeting ID: 921 6788 1884

Passcode: 382441

Θα πρέπει να έχετε διαθέσιμη την ακαδημαϊκή σας ταυτότητα (ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας) καθώς και κάμερα και μικρόφωνο τα οποία να λειτουργούν. Οδηγίες και σύνδεσμος για την εξέταση στο TCExam θα σας δοθούν εκείνη την ώρα. Το γραπτό μέρος της εξέτασης θα ξεκινήσει στις 20.00 περίπου και θα έχει ολοκληρωθεί στις 21.00. Θα έχετε να απαντήσετε 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και θα έχετε στη διάθεσή σας 40′.

Κατ’ εξαίρεση στην παρούσα εξεταστική, εξέταση υποχρεωτικών ακροάσεων δεν θα διενεργηθεί προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα με media players.

Καλή συνέχεια και για ό,τι χρειαστείτε είμαι στη διάθεσή σας.

Θεόδωρος Κίτσος

* Σας παρακαλώ διαβάστε με ιδιαίτερη προσοχή τον οδηγό για συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη που ακολουθεί και (αν δε το έχετε κάνει ήδη για άλλα μαθήματα) ολοκληρώστε τις απαραίτητες διαδικασίες:

https://it.auth.gr/el/zoomparticipant


share