Ημερομηνίες Δήλωσης Εργασιών για το μάθημα “Ιστορία της Μουσικής (20ος αιώνας – σήμερα)”

22 / 10 / 2020

Οι δηλώσεις εργασιών για το μάθημα “Ιστορία της Μουσικής (20ος αιώνας – σήμερα)” θα ανοίξουν την Παρασκευή 23/10 στις 9 π.μ., και θα είναι ενεργές μέχρι την Παρασκευή 30/10 στις 9 π.μ. ή μέχρι να δηλωθούν όλα τα διαθέσιμα θέματα.

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση εργασιών γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της ειδικής εφαρμογής “Επιλογή / Δήλωση Θέματος Εργασίας” στο elearning του μαθήματος (απαιτείται είσοδος με ιδρυματικό λογαριασμό). Εφόσον τηρείται σειρά προτεραιότητας, εαν κάποιο θέμα εμφανίζεται ως μη διαθέσιμο προς επιλογή, σημαίνει ότι έχει ήδη δηλωθεί από τον προβλεπόμενο αριθμό ατόμων για το συγκεκριμένο θέμα.  Πριν δηλώσετε θέμα, είναι απαραίτητο να διαβάσετε το αρχείο “Θέματα Εργασιών” στην ενότητα “Εργασίες”, καθώς και τις Γενικές Πληροφορίες Μαθήματος (ενότητα “Πληροφορίες και Βιβλιογραφία”).

Οι εργασίες αφορούν φοιτήτριες / φοιτητές που επιθυμούν να εκπονήσουν εργασία αντί για το Α’ σκέλος της γραπτής εξέτασης (σύντομο δοκίμιο με ανοιχτά βιβλία) στο τέλος του εξαμήνου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ολοκλήρωση της εργασίας είναι η πραγματοποίηση προφορικής παρουσίασης σε ένα από τα τελευταία μαθήματα του εξαμήνου (οι ημερομηνίες παρουσίασης ανα θέμα θα ανακοινωθούν στις αρχές Νοεμβρίου). 


share