Δηλώσεις μαθημάτων, διπλωματικών εργασιών και μαθημάτων ΕΕ, χειμερινού εξαμήνου 2020-21

16 / 10 / 2020

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές/φοιτήτριες του Τμήματος ότι οι δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2020-21 θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά από Σάββατο 17/10/2020 έως Τετάρτη 28/10/2020.

Η υποβολή δηλώσεων μαθημάτων γίνεται μέσω της Διαδικτυακής Πύλης Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών ΑΠΘ στο https://sis.auth.gr/

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο στο σύστημα είναι η ύπαρξη ενεργού λογαριασμού από το ΚΗΔ ΑΠΘ (τηλ. 2310999000)

ΟΣΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ή Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Ή ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ.

Προσοχή: Είναι απαραίτητο, μετά την αποστολή της δήλωσης μαθημάτων, να εκτυπωθεί το αποδεικτικό που δημιουργείται ή να αποθηκευτεί σε ηλεκτρονική μορφή.

Για το πρώτο έτος σπουδών ισχύει η αυτόματη δήλωση των υποχρεωτικών μαθημάτων και δεν μπορεί να γίνει προσθήκη άλλων μαθημάτων.

Αυτόματες δηλώσεις και επιλογή τμημάτων: 

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες τους για τους οποίους θα γίνει αυτόματη δήλωση των υποχρεωτικών μαθημάτων, να δηλώσουν μέσω της εφαρμογής, διδάσκοντα/σουσα για τα παρακάτω μαθήματα:

-Πιάνο (Αρμονία Συνοδεία) Ι

-Φωνητική και Ακουστική Καλλιέργεια Ι και ΙΙΙ

-Μουσική Ανάλυση Ι

* Σε περίπτωση προβλήματος στη δήλωση τμήματος, παρακαλούμε απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος (11:00-14:00). 

Δηλώσεις διπλωματικών εργασιών:

https://www.mus.auth.gr/tmima/grammateia/entypa-dioikitikon-diadikasion/Επίσης ενημερώνουμε ότι στην αρχή του κάθε εξαμήνου και κατά τη διάρκεια των δηλώσεων μαθημάτων, οι φοιτητές/τριες που έχουν συμπληρώσει 240 ects, μπορούν να δηλώσουν το θέμα της διπλωματικής τους εργασίας, προσκομίζοντας το Έντυπο δήλωσης διπλωματικής εργασίας” (Μουσικολογία) ή το Έντυπο δήλωσης διπλωματικής εργασίας (Σύνθεση) στη Γραμματεία του τμήματος. Δηλώσεις μαθημάτων επιλογής από άλλα Τμήματα του Α.Π.Θ: 

Δηλώσεις μαθημάτων επιλογής από άλλα Τμήματα:

Παρακαλούνται όσοι/όσες φοιτητές/τριες θέλουν να δηλώσουν μαθήματα επιλογής από άλλα τμήματα για το χειμερινό εξάμηνο 2020-21, θα πρέπει να καταθέσουν στη γραμματεία του τμήματος, αίτηση δήλωσης του μαθήματος που έχουν επιλέξει, αφού πρώτα ο διδάσκων/σουσα τους έχουν δεχτεί στο μάθημα.

Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται ο ακριβής τίτλος του μαθήματος καθώς, ο κωδικός του και τα ects, το τμήμα που το προσφέρει και ο διδάσκων/σουσα.

Μπορείτε να βρείτε την αίτηση συνημμένα στην ανακοίνωση, αλλά και στα έντυπα της γραμματείας στην ιστοσελίδα.

Δηλώσεις μαθημάτων ειδικής εξεταστικής:

Παρακαλούνται οι φοιτητές/τριες (11ο εξάμηνο και πάνω και σύνολο περασμένων ects τουλάχιστον 240), που θέλουν να εξεταστούν στην εξεταστική του Φεβρουαρίου σε μαθήματα του εαρινού εξαμήνου να τα δηλώσουν στη Γραμματεία με το σχετικό έντυπο.


share