Ανακοίνωση για τους πρωτοετείς φοιτητές 2020-21

01 / 10 / 2020

Αγαπητοί φοιτητές/φοιτήτριες καλωσήλθατε στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών!

Σας ευχόμαστε καλές σπουδές και ένα όμορφο ακαδημαϊκό έτος!

Λόγω των γνωστών συνθηκών, η έναρξη και η διεξαγωγή του εξαμήνου θα είναι αρκετά διαφοροποιημένη από τις προηγούμενες. Με υπομονή και καλή διάθεση όμως ελπίζουμε να τα καταφέρουμε!

Θα θέλαμε να σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, παρά το ότι οι εγγραφές σας στο Τμήμα δεν θα έχουν ολοκληρωθεί. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχει ολοκληρωθεί μόνο το πρώτο βήμα, που είναι η εγγραφή σας στο Υπουργείο Παιδείας. Τα βήματα που αναμένεται να ακολουθήσετε μετά από αυτό, μπορείτε να τα δείτε στην ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών: http://dps.auth.gr/el  Το Πανεπιστήμιο αναμένει μέσα στις επόμενες ημέρες, περαιτέρω οδηγίες και τη σχετική Εγκύκλιο από το Υπουργείο για τη συνέχιση της διαδικασίας. Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

Μέχρι την ολοκλήρωση των εγγραφών στο Τμήμα, δεν μπορείτε να έχετε κωδικούς πρόσβασης στα ηλεκτρονικές εφαρμογές και βεβαιώσεις σπουδών.  

Η διδασκαλία των μαθημάτων για αυτό το εξάμηνο θα γίνει με μικτό τρόπο, τόσο δια ζώσης όσο και διαδικτυακά. Μπορείτε να συμβουλευτείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων του Τμήματος από την ιστοσελίδα του Τμήματος:

https://www.mus.auth.gr/spoydes/ptyxio-mousikon-spoudon/programma-mathimaton/

Η Τελετή Υποδοχής Πρωτοετών θα γίνει την Τρίτη 6 Οκτωβρίου σε δύο τμήματα: 12:00-13:30 και 13:30-15:00. Παρακαλούμε δείτε το σχετικό έντυπο στα επισυναπτόμενα για όλες τις λεπτομέρειες προσέλευσης και παρακολούθησης.

Επίσης, στα επισυναπτόμενα έντυπα θα βρείτε το  «Ενημερωτικό Έντυπο Πρωτοετών φοιτητών»  όπου και υπάρχουν συνοπτικά όλες οι απαραίτητες οδηγίες για τα πρώτα βήματά σας στο Πανεπιστήμιο.

Το πρώτο μάθημα της Δευτέρας 5/10 για τους πρωτοετείς, είναι το «Πιάνο – Αρμονία – Συνοδεία Ι» των κ. Θέμελη και Μπιλιλή για το οποίο θα πραγματοποιηθεί μια πρώτη συνάντηση/ενημέρωση των φοιτητών/τριών με τους διδάσκοντες, για τον καθορισμό των ομάδων. Η συνάντηση θα γίνει στην αίθουσα 9 στις 10:00 – 12:00. Για την ομαλότερη προσέλευση σας, παρατίθεται στο τέλος του κειμένου υπερσύνδεσμος που παραπέμπει σε έγγραφο στο οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε το όνομά σας στο χρονικό διάστημα (20’) που επιθυμείτε.

https://docs.google.com/document/d/1swvBMQZvc8yVZh4NIPhoWNi9J9U2NxQcZrx_MSjV8q8/edit

Για το μάθημα της «Καλλιέργειας Φωνητικών Συνόλων Ι» των πρωτοετών, του κ. Δημηνάκη και της κ. Καλαϊτζίδου, επιλέγετε ημέρα και προσέρχεστε στα τμήματά τους ως εξής:

Δευτέρα: Επίθετα από Α-Κ 15:30-17:30 και Λ-Ω 18:00-20:00

ή Τρίτη Α-Κ 16:30-18:30 και Λ-Ω 19:00-21:00.

Οδηγίες για τη διεξαγωγή των επιμέρους μαθημάτων θα βρίσκετε πάντα στις ανακοινώσεις των στην ιστοσελίδα του Τμήματος, στην ενότητα «Ανακοινώσεις Μαθημάτων»:   https://www.mus.auth.gr/enotita/mathimata/

Συνημμένα αρχεία

Όνομα αρχείου Αρχείο

Τελετή Υποδοχής Πρωτοετών Φοιτητών/τριων

Είδος αρχείου: pdf200.43 KB

Κατεβάστε το αρχείο

Πρόσκληση Τελετής Υποδοχής

Είδος αρχείου: pdf74.11 KB

Κατεβάστε το αρχείο

Ενημερωτικό Έντυπο για Πρωτοετείς 2020-21

Είδος αρχείου: pdf395.51 KB

Κατεβάστε το αρχείο

Συνοπτικός Οδηγός Επιβίωσης Α.Π.Θ.

Είδος αρχείου: pdf1.19 MB

Κατεβάστε το αρχείο

Ενημέρωση λειτουργίας Πανεπιστημίου για την αποφυγή διάδοσης του Κορονοϊου

Είδος αρχείου: pdf590.69 KB

Κατεβάστε το αρχείο

share