Ανακοίνωση για την εξέταση του μαθήματος “Ιστορία της Μουσικής (20ος αιώνας – σήμερα)”

01 / 09 / 2020

Το μάθημα θα εξεταστεί εξ’αποστάσεως, γραπτά και προφορικά, με την ίδια ύλη και τον ίδιο τρόπο εξέτασης που περιγράφονται στις πληροφορίες μαθήματος στο e-learning. Υπενθυμίζεται ότι η ολοκλήρωση της γραπτής εξέτασης είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στην προφορική εξέταση (εκτός αν έχετε ήδη παρουσιάσει / καταθέσει γραπτή εργασία σύμφωνα με τις οδηγίες του χειμερινού εξαμήνου).

Σύνδεσμος εξέτασης:

Join Zoom Meeting https://authgr.zoom.us/j/98121514335?pwd=WjdCMnVoWWJyOHQ4Qm1pY01uZFlGUT09

Meeting ID: 981 2151 4335

Passcode: 737112

(Για τις 22/9, θα χρησιμοποιηθεί επίσης το e-learning του μαθήματος).

Οδηγίες συμμετοχής στην εξέταση:

1. Γραπτή Ενότητα (zoom + e-learning, Τρίτη 22/9, 19:30, διάρκεια 2 ώρες): Αφού συνδεθείτε στο zoom και ανοίξετε το e-learning του μαθήματος, θα λάβετε μια ερώτηση με τη μορφή θέματος σύντομης εργασίας, μαζί με οδηγίες (βλ. προηγούμενα θέματα εξετάσεων στο e-learning, στην ενότητα Υλικό Μαθημάτων > Βοηθήματα Επανάληψης). Μεταξύ 19:30 και 19:45 θα δοθούν προφορικές διευκρινίσεις & οδηγίες από τη διδάσκουσα στο zoom. Το chat θα παραμείνει ανοιχτό καθ’όλη τη διάρκεια της εξέτασης για τυχόν απορίες.

Η ερώτηση θα πρέπει να απαντηθεί σε γραπτό κείμενο και να υποβληθεί το αργότερο μέχρι τις 22:00 στην ειδική ενότητα “Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2020 – Γραπτά” , η οποία θα ενεργοποιηθεί την ίδια ημέρα στο e-learning του μαθήματος. Σε περίπτωση που δεν έχετε δυνατότητα δακτυλογράφησης του κειμένου σας, μπορείτε να γράψετε με το χέρι και να φωτογραφίσετε / επισυνάψετε τις φωτό στo e-learning, αρκεί οι λέξεις να είναι αναγνώσιμες. Στην εξέταση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βιβλία ή/και σημειώσεις του μαθήματος, αρκεί να δώσετε αναλυτικές παραπομπές για κάθε πηγή που χρησιμοποιήσατε.

Η ενότητα “Εξεταστική Σεπτεμβρίου 2020 – Γραπτά” θα παραμείνει ανοιχτή στο e-learning μέχρι τις 22:00. Στην ίδια ενότητα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, μπορούν επίσης να κατατεθούν εργασίες που παρουσιάστηκαν το χειμερινό εξάμηνο και δεν κατατέθηκαν στην εξεταστική Ιανουαρίου 2020.

2. Προφορική Ενότητα (zoom, Τετάρτη 23/9, έναρξη 10:00, διάρκεια 15-20 λεπτά, σε ώρες που θα ανακοινωθούν στις 22/9)

Η εξέταση θα γίνει στο zoom (βλ. σύνδεσμο εξέτασης). Οι ώρες για κάθε εξεταζόμενη/ο θα ανακοινωθούν το βράδυ της Τρίτης με μήνυμα μέσω e-learning. Αφού εισέλθετε στο θάλαμο αναμονής του zoom την ώρα που σας αντιστοιχεί, θα κληθείτε να απαντήσετε μια σειρά από σύντομες ερωτήσεις πάνω σε επιλεγμένες θεματικές του μαθήματος. Θα ακούσετε επίσης ένα μικρό απόσπασμα από την ύλη του μαθήματος. Το ζητούμενο δεν είναι η αναγνώριση του αποσπάσματος, αλλά μια σύντομη συζήτηση με αφορμή το απόσπασμα (π.χ. για την εποχή που γράφτηκε, ή την τεχνική σύνθεσης που χρησιμοποιήθηκε), με την καθοδήγηση της διδάσκουσας.

Καλή επιτυχία!


share