Ανακοίνωση για τον τρόπο εξέτασης του μαθήματος Μουσική Ανάλυση ΙΙ

18 / 06 / 2021

Αγαπητοί φοιτητές της Μουσικής Ανάλυσης ΙΙ,

Επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με τις εξετάσεις του μαθήματος στην εξεταστική του Ιουνίου 2021.

Οι εξετάσεις θα γίνουν διά ζώσης στο Τμήμα, στις αίθουσες 8, 9 και 10 την Τετάρτη 30 Ιουνίου και ώρα 15:00-18:00. Ισχύουν οι συνθήκες που ήδη γνωρίζετε από άλλες παρόμοιες εξετάσεις, με την ιδιαιτερότητα ότι οφείλετε: α) να έχετε κάνει self-test για τον COVID19 και να έχετε μαζί σας το σχετικό έγγραφο αρνητικού αποτελέσματός του και β) να προσέλθετε στο Τμήμα με προστατευτική μάσκα την οποία θα πρέπει να φοράτε σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, και δεν περιορίζεται στις αίθουσες της εξέτασης. Εμείς θα φροντίσουμε για τις κατάλληλες αποστάσεις μεταξύ των θρανίων, την παροχή αντισηπτικού και για την απολύμανση των χώρων. Επίσης, παρακαλείστε να έρθετε λίγο πιο νωρίς, ώστε να υπάρξει χρόνος για να γίνει ο έλεγχος των self-tests και η τακτοποίηση στις αίθουσες.

Οι εξετάσεις θα γίνουν κατ’ εξαίρεση και εξ αποστάσεως, μόνο για όσους έχουν ήδη δηλώσει στους διδάσκοντες μέσω email ότι θα εξεταστούν με αυτόν τον τρόπο, και με τήρηση των προβλεπόμενων προδιαγραφών ταυτοποίησης και ελέγχου λογοκλοπής. Στην περίπτωση αυτή ισχύουν τα εξής:

― Θα πρέπει να φροντίσετε να διαθέτετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο (προσοχή: απαιτείται αποκλειστική χρήση του ιδρυματικού λογαριασμού email για την αποστολή των θεμάτων και την παραλαβή των λύσεων, όπως και για την επικοινωνία με τους διδάσκοντες), εκτυπωτή για να τυπώσετε σε χαρτί τις σελίδες των θεμάτων, και scanner ή καλής ποιότητας ψηφιακή φωτογραφική μηχανή/smartphone για να ψηφιοποιήσετε τις σημειωμένες σελίδες με τις λύσεις των θεμάτων, τις οποίες θα αποστείλετε μετά την λήξη της εξέτασης στον διδάσκοντα με τον οποίο έχετε δηλώσει το μάθημα με email. Αν διαθέτετε tablet με γραφίδα, υπάρχει η δυνατότητα να γράψετε τις λύσεις απευθείας επάνω στο αρχείο pdf, οπότε δεν θα σας είναι απαραίτητος ο εκτυπωτής.

― Επιπλέον, ακολουθώντας τις υποδείξεις των πρυτανικών αρχών, προκειμένου να τηρηθούν οι προβλεπόμενες προδιαγραφές ταυτοποίησης και ελέγχου λογοκλοπής, θα πρέπει σε όλη την διάρκεια της εξέτασης να είστε συνδεδεμένοι με μια ηλεκτρονική συσκευή (laptop, tablet, smartphone) στο zoom με την κάμερα ανοικτή. Με αυτόν τον τρόπο είναι δυνατή η ταυτοποίησή σας και η επιτήρηση της εξέτασης. Τα links για τα zoom meeting rooms στα οποία θα πρέπει να συνδεθείτε είναι τα εξής:

Για το τμήμα του Κώστα Τσούγκρα:

https://authgr.zoom.us/j/98214170144?pwd=UG1QQWI2NGlYYUNkcnR0SVRwR3NsUT09

Για το τμήμα του Κώστα Χάρδα:

https://authgr.zoom.us/j/98841450695?pwd=NnRjMGlWVkNGbkpIVm1jZFV5ODdWQT09

Πιο συγκεκριμένα, η εξέταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου 15:00-18:00. Τα θέματα θα σας αποσταλούν στον ιδρυματικό σας λογαριασμό email στις 14:50. Στη συνέχεια, θα εκτυπώσετε τα θέματα και θα γράψετε πάνω στα εκτυπωμένα ή θα γράψετε με ηλεκτρονική γραφίδα επάνω στο αρχείο pdf. Μόλις τελειώσετε, θα πρέπει να σαρώσετε ή να φωτογραφήσετε (με ικανοποιητική αλλά όχι υπερ-υψηλή ανάλυση) τις λύσεις των θεμάτων. Τα σκαναρισμένα γραπτά πρέπει να έρθουν στο email των διδασκόντων μέχρι τις 18.30.

― Εάν δεν διαθέτετε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την εξ αποστάσεως εξέταση, μπορείτε να επιλέξετε την διά ζώσης εξέταση.

Ελπίζουμε στην κατανόησή σας για την επιπλέον δυσχέρεια που φέρνουν στην εξέταση οι παρούσες συνθήκες της πανδημίας και ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!

Οι διδάσκοντες,

Κώστας Τσούγκρας (tsougras@mus.auth.gr)

Κώστας Χάρδας (kchardas@mus.auth.gr)


share